bilder

Saturday, September 08, 2007

 

Frida och Pierres nya lilla lägenhet

Först kommer man igenom den röda dörren längst bort för att komma fram och in i lägenheten, det här är då första hallen man går igenom. Just nu står det ännu lite skräp som ska bort till sopstationen. Vi ska iväg med det fortast möjligt, det kan vi lova!
Snabb inblick i badrummet, ser ut som badrum gör mest. Inget badkar, men det klarar vi oss utan. Det ser väl riktigt trevligt ut?
Sen går man igenom ingången(Det var en dörr där, men den SKA bort. Den står nämligen ivägen för allt. Men här är nästa hall, som leder in till rummen. Till höger så ser man vardagsrummet, rakt fram är sovrummet...
...Som vi kommer i nu. Här står sängen(förlåt att den inte var bäddad när bilden togs. Den är det nu när jag skriver! )
Och sen har vi andra änden av sovrummet, där står den blå bokhyllan som numera är klädhylla. Och sen kommer man genom den dörren ut på balkongen. Gardinerna som ska vara här är bara nästan uppe. Och här har vi balkongen, väldigt stor för den lilla lägenheten. Men det är bara bra. Vi får ju hoppas att folk kommer hit så vi kan äta ute innan det blir för kallt!
Och här står min rätt välkända snögubbe. Han fick sin plats ute på balkongen och har hittils varit inkopplad och fått lysa en gång när jag ville testa. Pierre är väl måttligt road av snögubbens existens, men... han låter mig ha honom kvar. det är bra.
Och så vänder vi om och går tillbaka in igen.
Ut genom sovrummet, till hall nr 2 (som vi gick igenom förut) till köket.

Och här har vi köket, litet, men fint. Än så länge står utestolarna härinne också, eftersom vi inte köpt riktiga stolar än. Men det blir det ändring på söndag den 9/9 då vi ska till Ikea och köpa allt vi saknar. Då hamnar utestolarna där de hör hemma, på balkongen.Vänder man sig om från köket ser man vardagsrummet.
Annan vy av vardagsrummet, gitarrerna ska sen hängas upp bakom soffan. Och alla sladdar som hänger från skrivbordet ska inte synas heller.

Comments: Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]





<< Home

Archives

September 2005   July 2006   August 2006   October 2006   November 2006   January 2007   February 2007   March 2007   September 2007  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscribe to Posts [Atom]